Grønn og Frisk

17. mai på en-to-tre

Det er mye som skal ordnes i forbindelse med 17. mai. Men heldigvis finnes det gode løsninger som sparer deg for tid. Grønn & Frisk gjør det for eksempel lett å ta med en god og smakfull salat til 17. mai-festen.

Ja, vi elsker disse tre salatene

Grønn & Frisk har et stort utvalg av vaskede og kuttede blandinger av ferske og friske salater. Og utvalget av hva du skal ha i salaten er nærmest uendelig. Valget er ditt, men ønsker du å spare betenkningstid, byr vi på tre gode alternativer som er en nasjonaldag verdig.

Feta og jordbær med Babyleaf Mix

Bær i salater bidrar til en herlig forsmak på sommeren. Babyleaf Mix som består av delikate små salatblader og søte jordbær er en perfekt kombinasjon. Topp med litt fetaost, en god olivenolje og litt balsamico og du har en gourmetsalat!

Sashimisalat med Ruccula

En god sashimisalat er en helt rå opplevelse. Skjær rå laks og reddik i tynne skiver og finhakk rødløk. Topp med ruccula og ristede sesamfrø og du har en spennende og god salat.

Cæsarsalat med Romano Mix

En Cæsarsalat består av alltid av Romanosalat. Vår Romano Mix er en perfekt miks av romanosalat, friséesalat og radicchio rosso. Topp med stekt eller grillet kylling, bacon hvis du vil, krutonger, pinjekjerner og revet parmesan og du har et lite festmåltid. Ønsker du ikke den klassiske cæsardressingen, lager du enkelt en dressing av olivenolje, eple- eller hvitvinseddik, salt og pepper.