Grønn og Frisk

Grønn & Frisk hjelper deg med det superviktige tilbehøret til jul

Julens middager kan være stressende, men også preget av ro. Nå har Grønn & Frisk laget alt tilbehøret klart for deg. Smak, kvalitet og konsistens er helt på topp. Null skrelling, kutting og stapping – bare perfekt resultat. Så kan du heller ha fokus på pinnekjøttet, ribba, lutefisken og gjestene.

Sous vide bevarer smak, farge og næringsstoffer

Grønn & Frisk sine juleprodukter er kokt sous vide, en metode som bevarer smak, farge og næringsstoffer på en best mulig måte. Det betyr perfekt smak, at ingen poteter koker i stykker, og ingen skrelling og stapping. Det er utelukkende benyttet førsteklasses råvarer; mye grønnsaker, litt smør, salt og pepper.

Ingen julemiddag uten poteter

Mandelpoteter er et klassisk tilbehør enten om du serverer ribbe, pinnekjøtt eller lutefisk. Potetene er ferdig skrelt, og sous vide-metoden gjør at ingen poteter koker i stykker. Perfekt for både små og store middager. Pakningen varmes i raskt og enkelt i vannbad i 10 minutter. Dryss gjerne over litt salt og hakket persille før servering.

Fløtepoteter er en annen sikker vinner. Julens Fløtepoteter er en smakfull grateng med potet, fløte og et hint av hvitløk. Den varmes enkelt i en ildfast form i ovnen. For ekstra god smak kan du strø litt ost på toppen av gratengen når det er ca 10 minuttene igjen av steketiden.

Kålrotstappe på 1-2-3

Julens Ferske Kålrotstappe består utelukkende av naturlige råvarer av førsteklasses kvalitet. Grønn & Frisk gir deg en kjempegod kålrotstappe, og du slipper å skrelle, kutte og stappe. Bare varm den opp 8 minutter i vannbad, så er det klart for servering. Tips: Om du ønsker en fyldigere smak, kan du blande litt av kraften fra pinnekjøttet inn i kålrotstappen.

Julens ferske surkål og rødkål

Har du noen gang smakt hjemmelaget surkål eller rødkål laget fra bunnen av? Nå har Grønn & Frisk gjort jobben for deg. Julens Ferske Surkål og Rødkål er laget på ekte, tradisjonelt vis. Den finstrimlede kålen er litt grovere enn du kan være vant til og akkurat passe kokt slik at smak og konsistensen blir best mulig. 

Hjemmelaget ertestuing

Hva er vel lutefisk uten ertestuing? God lutefisk fortjener godt tilbehør. Julens Ferske Ertestuing er laget på tradisjonelt vis av erter og smør, bare tilsatt en klype havsalt – akkurat som hjemmelaget.  

Så enkelt og smakfullt kan det gjøres.
GOD JUL!