Grønn og Frisk

Marinert mandelpotet med hvitløk

Marinert mandelpotet med hvitløk

Grønn & Frisk Marinert Mandelpotet med hvitløk gir deg smakfulle poteter på 1-2-3! Alt du trenger å gjøre er å ha litt olivenolje over mandelpotetene, dekke formen med aluminiumsfolie og legge den på grillen i en liten halvtime. Og har du ikke grill – blir potetene like gode i stekeovnen.

Grilles i 25 minutter

Tilberedning

Fjern plastfilmen. Ha litt olivenolje over mandelpotetene.

PÅ GRILL

Dekk formen med aluminiumsfolie eller bruk lokk på grillen. Grilles i 25–30 minutter. Snu litt på mandelpotetene etter 10 minutter.

I STEKEOVN

Sett formen i forvarmet ovn i 25–30 minutter på 225 °C. Snu litt på mandelpotetene etter 10 minutter.

Kildesortering

Aluminiumsskål kildesorteres som glass- og metallemballasje, folien kildesorteres som plast.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Mandelpotet (94 %), marinade (6 %) ((rapsolje, hvitløk (6,5 %), oregano (5 %), krydder, salt, rapsfett, krydderekstrakt)).

Nettovekt

350 g

Oppbevaring

Kjølevare 0-4 °C

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 455 kJ/108 kcal
Fett 4,7 g
- hvorav mettede fettsyrer 0,4 g
Karbohydrat: 14,8 g
- hvorav sukkerarter 3,0 g
Protein 1,7 g
Salt 0,6 g