Grønn og Frisk

Julens middagstilbehør

Grønn & Frisk gjør det enklere å lykkes med julemiddagene. Det er utelukkende benyttet naturlige råvarer og vi lager maten fra bunnen av. Produktene er deretter kokt sous vide, en metode som bevarer smak og farge på best mulig måte. Hos oss spiller det ingen rolle om grønnsakene er kjempestore eller bitte små. Det som betyr noe er at de er friske og gode. På den måten utnytter vi hele «haugen» og bidrar til å redusere matsvinnet. Grønn & Frisk Juleprodukter varmes raskt og enkelt i kjele, mikrobølgeovn eller stekeovn.

Julens Ferske Kålrotstappe

Julens Ferske Kålrotstappe

Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe består utelukkende av naturlige råvarer. Sous vide-posen inneholder kålrot, potet, gulrot, smør og en liten klype havsalt. Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe varmes opp på åtte minutter.

Julens Fløtepoteter med hvitløk

Julens Fløtepoteter med hvitløk

Grønn & Frisk Fløtepotet med hvitløk er basert på ferske poteter - gjerne de store og "rare". Potetskivene er kokt sous vide i en herlig fløtesaus smaksatt med litt hvitløk. Stekes/gratineres på 30 minutter.

Julens Ferske Ertestuing

Julens Ferske Ertestuing

Grønn & Frisk Julens Ertestuing består utelukkende av naturlige råvarer. Sous vide-posen inneholder kokte grønne erter, smør og en liten klype havsalt. Ertestuingen varmes opp på syv minutter.

Julens Ferske Rødkål

Julens Ferske Rødkål

Grønn & Frisk Julens Rødkål er laget fra bunnen av. Sous vide-posen inneholder råvarer som du vanligvis ville brukt for å lage rødkål hjemme; rødkål, sukker, eddik, havsalt og matlagingsrødvin. Den ferske rødkålen varmes raskt opp på åtte minutter.

Julens Ferske Surkål

Julens Ferske Surkål

Grønn & Frisk Julens Surkål er laget fra bunnen av. Sous vide-posen inneholder råvarer som du vanligvis ville brukt for å lage surkål hjemme som hodekål, sukker, havsalt og karve. Den ferske surkålen varmes raskt opp på åtte minutter.

Julens Kokte Mandelpoteter

Julens Kokte Mandelpoteter

Grønn & Frisk Ferdig Kokte Mandelpoteter gir deg førsteklasses poteter på 1-2-3. Sous vide-posen inneholder ferdigskrelte kokte delikatessepoteter. Potetene varmes opp på ti minutter.