Grønn og Frisk

Fersk Kålrotstappe

Fersk Kålrotstappe

Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe består utelukkende av naturlige råvarer av førsteklasses kvalitet. Sous vide-posen inneholder kålrot, potet, gulrot, smør og en liten klype havsalt. Grønn & Frisk Fersk Kålrotstappe varmes opp på åtte minutter.

SOUS VIDE

Klar på kun 8 minutter

Tilberedning

I mikrobølgovn

Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

I vannbad

Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 8 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Opprinnelse

Vi benytter helst norske frilandsgrønnsaker dyrket av lokale produsenter. I perioder dyrkes grønnsakene av dyktige gartnere i Europa.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Kokt kålrot (72 %), potet (16 %), gulrot (8 %), smør, havsalt.

Nettovekt

400 g

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 233 kJ/56 kcal
Fett 2,3 g
- hvorav mettede fettsyrer 1,4 g
Karbohydrat 7,7 g
- hvorav sukkerarter 5,6 g
Kostfiber 2,4 g
Protein 1,0 g
Salt 0,6 g

Andre produkter i samme serie

Grønn & Frisk Stapper og Stuinger er laget av helt naturlige råvarer. Det er utelukkende benyttet førsteklasses råvarer; mye grønnsaker, litt smør, salt og pepper. Produktene er kokt sous vide, en metode som bevarer smak, farge og næringsstoffer på en best mulig måte.