Grønn og Frisk

Fersk potetstappe

Fersk potetstappe

Grønn & Frisk Fersk Potetstappe består utelukkende av naturlige råvarer av førsteklasses kvalitet. Sous vide-posen inneholder poteter, melk, smør og en liten klype havsalt og pepper. Grønn & Frisk Fersk Potetstappe varmes opp på ti minutter.

SOUS VIDE

Klar på kun 10 minutter

Tilberedning

I mikrobølgeovn

Stikk hull på pakningens overside. Varmes i 4 minutter på 900 W. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

I vannbad

Kok opp vann og legg posen i kjelen. Skru ned varmen og la trekke i 10 minutter. Klipp opp posen og klem innholdet forsiktig ut. Rør om før servering.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Opprinnelse

Vi benytter helst norske poteter dyrket av lokale produsenter. I perioder benytter vi poteter fra Danmark.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Kokt potet (77 %), melk, smør, havsalt, pepper.

Nettovekt

450 g

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 524 kJ/125 kcal
Fett 5,6 g
- hvorav mettede fettsyrer 3,4 g
Karbohydrat 16,1 g
- hvorav sukkerarter 3,2 g
Kostfiber 1,2 g
Protein 2,5 g
Salt 0,4 g

Andre produkter i samme serie

Grønn & Frisk Stapper og Stuinger er laget av helt naturlige råvarer. Det er utelukkende benyttet førsteklasses råvarer; mye grønnsaker, litt smør, salt og pepper. Produktene er kokt sous vide, en metode som bevarer smak, farge og næringsstoffer på en best mulig måte.