Grønn og Frisk

Bakte Rotgrønnsaker

Bakte Rotgrønnsaker

Grønn & Frisk Bakte Rotgrønnsaker består utelukkende av naturlige råvarer av førsteklasses kvalitet. Sous vide-posen inneholder gulrot, kålrot, sellerirot, pastinakk, olivenolje, en liten klype havsalt og litt pepper. Grønn & Frisk bakte Rotgrønnsaker varmes opp på fem minutter.

SOUS VIDE

Klar på kun 5 minutter

Tilberedning

Mikrobølgeovn

Varmes i 5 minutter. Klipp opp posen og server.

I vannbad

Kok opp vann og legg posen i kjelen. La trekke under lokk i ca. 8 minutter. Klipp opp posen og server.

Kildesortering

Kildesorteres som plast.

Opprinnelse

Vi benytter helst norske frilandsgrønnsaker dyrket av lokale produsenter. I perioder dyrkes grønnsakene av dyktige gartnere i Europa.

Teknisk produktinformasjon

Ingredienser

Kokt gulrot (34 %), kålrot (34 %), sellerirot (16 %), pastinakk (10 %), olivenolje, havsalt, pepper.

Nettovekt

300 g

Oppbevaring

Kjølevare: 0–4 °C

Næringsinnhold per 100 g

Beskrivelse Verdi
Energi 233 kJ/56 kcal
Fett 2,3 g
- hvorav mettede fettsyrer 1,4 g
Karbohydrat 7,7 g
- hvorav sukkerarter 5,6 g
Kostfiber 2,85 g
Protein 1 g
Salt 0,6 g

Andre produkter i samme serie

Grønn & Frisk Stapper og Stuinger er laget av helt naturlige råvarer. Det er utelukkende benyttet førsteklasses råvarer; mye grønnsaker, litt smør, salt og pepper. Produktene er kokt sous vide, en metode som bevarer smak, farge og næringsstoffer på en best mulig måte.